det store snøfallet

I dag har det snødd her. Å være i London/England under snøfall er en noe spesiell opplevelse, siden ALLE FÅR PANIKK. Da jeg slo på nyhetene i dag morges og så store røde varseltrekanter med utropstegn spredd over et kart av england trodde jeg det hadde vært terrorangrep. Det viste seg å være værmeldingen. SNØ. Nyhetsdamen anbefalte alle å holde seg hjemme, ikke ta unødvendige sjangser hvis man absolutt måtte gå ut. Så, er det tidenes snøstorm?

Her er to mobilbilder jeg tok da jeg gikk hjem fra universitet:IMG598 IMG599

Utrolig nok er jeg fremdeles like hel.

Alle tog er forsinket (inkludert undergrunnen! den er UNDER BAKKEN!), biler kommer ikke frem og alle mennesker går kjempesakte for å ikke skli i den livsfarlige snøen. Ett annet menneske på internett har her beskrevet hva som skjer her:

 • Britain: what’s that
 • Britain: is that a….snoWFLAKE????!!?!?!
 • Britain: HOLY FUCKING FUCK A SNOWFLAKE
 • Britain: CLOSE THE SCHOOLS
 • Britain: SUSPEND ALL FLIGHTS
 • Britain: SHUT THE ROADS
 • Britain: STOP THE TRAINS
 • Britain: HOARD FOOD ITS A MOTHERFUCKING SNOWFLAKE
 • Britain: thE APOCALYPSE IS HERE
 • Britain: HOW WILL WE SURVIVE THIS TIME
 • Britain: HOW DO WE DEFY THE SNOWFLAKE
De vet bare ikke hva de skal gjøre. Man kan se det på folk også, som overhodet ikke vet hvordan de bør beskytte kroppen hvis en slik krisesituasjon skulle oppstå. Jeg har til nå observert tre kategorier:
Overkompensereren
– Dette er antagelig de menneskene som skriver nyhetsmanuskriptene og lager varseltrekanter til værmeldingen. Å gå på butikken når det snør sidestilles med å gå til nordpolen via sibir. Typiske kjennetegn er vannvittig store pelsluer, skjerf på to,tre meter og et meget bekymret ansiktsuttrykk.
Fjolset
– På den andre siden av skalaen finner vi det man best kan beskrive som fjols. Dette er de som enten ikke har vinterklær, ikke er klar over at det finnes andre årstider enn sommer, ikke har sett ut av vinduet på to måneder eller som nekter å ofre moteriktige antrekk i bytte mot å ikke fryse i hjel. Kjennetegn er ballerinasko, tynne strømpebukser, blåfrosne ankler og ett ansiktsuttykk som en høns som nettopp har våknet opp i en fryser.
Hybriden
– Dette er faktisk den vanskeligste kategorien å forstå. Dette er de som har skjønt at man trenger andre klær om vinteren enn om sommeren, men som ikke helt har skjønt hvordan man setter det sammen. Kjennetegnes av uggs, parkaser, tynn/ingen strømpebukse og kort, ermeløs kjole (evt. t-skjorte og shorts).

Hva skjer? Hva er greien? Lider hele england av kollektivt hukommelsestap hver vår og glemmer at det faktisk er noe som heter snø og kulde? Det føles til tider som om jeg lever i bygda der alle glemte at det var jul. bygda-3

«Ææææh, hva ER det som SKJER??»

Hvis det faktisk snør ordentlig her en en gang tror jeg rett og slett hele landet kommer til å legges ned.

Reklamer

One thought on “det store snøfallet

kommenter i vilden sky ;)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s